Jultomtar

Julens gladaste ballong

jultomte-sheratonSnart är det jul igen!

Om ni ska hinna få er uppblåsbara tomte i tid så börjar det bli dags att fundera allvarligt på det redan nu. Vi erbjuder tomtar i alla tänkbara storlekar och former, alltifrån ”vanliga” tomtefigurer till skräddarsydda tomtar som passar ihop med ditt företag eller dina produkter.

Prisexempel: 6 meter hög uppblåsbar julgran, 26 300:-

Jultomten ökar omsättningen

Med en jättetomte på taket, vid entrén, i vestibulen eller hängande i taket på köpcentrumet gör du alla glada och nyfikna. Barnen älskar tomten och glada barn innebär glada vuxna. Glada vuxna innebär fler affärer. Om du dessutom kombinerar din tomte med en produktkopia så får du en fantastisk marknadsföringseffekt.

jultomtar-divider1

Jultomtar är uppmärksamhet

Tomten drar till sig uppmärksamhet. En jättetomte på bensinstationen drar till sig bilar som tankar. Har du den vid entrén vill folk gå in just där. Har du din verksamhet vid vägen? En tomte-airdancer som dansar bredvid vägen får garanterat massor av bilar att svänga av hos dig. Varför inte? Alla älskar ju tomten!

Prisexempel: 7 meter hög tomte-airdancer, 16 900:-

Samma tomte år efter år

Produkter kommer och går, men tomten han består. Om du investerar i en tomte nu så har du kvar honom år efter år. Tomten byter inte färg eller kläder, han fungerar alltid. När säsongen är över släpper du ut luften och han tar inte större plats än en vanlig väska. Våra tomtar har hög kvalité och kan återanvändas i många år!

jultomtar-divider2

Tomten är den perfekta takballongen

jultomte-sheraton-takSheraton hittade en utmärkt plats för sin tomte. På taket till entén. Det är omöjligt att inte känna sig varmt välkommen när självaste tomtefar önskar dig God Jul när du kommer till hotellet.

Tänk på att en tomte är helt rätt under många veckor och våra jultomtar håller!

Prisexempel: 8 meter hög taktomte, 32 000:-

Titta även in under menyn takballonger för fler exempel på hur företag använt takballonger och tomtar i sin marknadsföring.